Vælg en side

Byfornyelsesprogram klar med 10 nye projekter i Brædstrup

Der var trængsel til borgermødet da arbejdsgruppen, efter 3 arbejdsgruppemøder præsenterede deres indstilling til byfornyelsesprogrammet. Det færdige program skal godkendes i det nye byråd først i det nye år.

Mellem 25 og 30 beoboere i Brædstrup har mødtes 3 gange siden Byværkstedet i september og viderebearbejdet de ideer der fremkom. Det blev til 10 projekter, med en samlet udgiftramme på 18 mio. kr.:

  1. Dommertorvet
  2. Hovedgaden
  3. Søndertorvet
  4. Banetorvet
  5. Ungdomsplads
  6. Reetablering af Banestien
  7. Byens indgange
  8. Firkløverstien
  9. Folkeparken
  10. Kultur og Fællesskab

Forløbet med Byværksted, arbejdsgruppemøder og borgermødet har virkelig levet op til ordet Borgerproces. Det har været perfekt, jeg ville bare ønske at flere var mødt op. Arbejdet med Folkeparken er mit hjertebarn, det glæder jeg mig til.

Denne indsats er det nødvendige skub som Brædstrup mangler. Vi er begge aktive i Styregruppen for Aktivitetsparken og det er et godt samspil. Forløbet har været meget positivt, et fint forløb, ja fantastisk.
også stor ros til Horsens kommune.

Det har været en rigtig god måde at inddrage på. Jeg fandt på Firkløverstien og det holdt ved. Det er jo dejligt. Man kunne også lave faste gårture, f.eks. hver dag kl. 11, så gik man sammen fra Banetorvet.

Reetablering af Banestien er et af de bærende projekter i områdefornyelsen.

Banestien har et fantastisk potentiale, men man kan bare ikke se den i Brædstrup. Det er et kæmpe selvmål, og når det her projekt er gennemført, vil det virkelig betyde noget for byen.

Læs hele programmet her

Læs artikel fra Horsens Folkeblad om borgermødet og planerne her